Ved kamp
Ved Kamp

Halbemanding

Til kampe vil der være personer tilstede fra udvalget som varetager forskellige praktiske opgaver ifbm. Covid-19, såsom afspritning og guidning af spillere, dommere samt eventuelle tilskuere. Dette er opgaver udover vores normale virke ved kampafvikling og trækker kræfter fra andet arbejde vi også varetager. Så hvis du bliver spurgt om du har mulighed for at hjælpe med en opgave er det fordi vi pt. har meget mere at varetage end normalt.

Hvor mødes vi

Alle hold samles uden for hallen, hvor træneren / trænerne tager imod spillerne og samlet går ind. Dette for at forældre ved at deres børn er i trygge hænder.

Spillere bør møde omklædte hjemmefra.

Adgang til hallen

”Hoveddøren” den store dør til hal 1 er indgangsdør for både spillere og ”tilskuere”.

Spillere og trænere forlader hallen, ved at gå over banen og ud igennem den lille dør, via spillergangen, mens de ”nye” hold kommer inden gennem hoveddøren. Tag hensyn, hold afstand og vent…

Opvarmning

Hvis hal 2 i hallerne i Nykøbing er ledig, må der varmes op der, ellers tag udendørssko med og varm op ude ved arealet ved svømmehal. Gangen må ikke bruges som opvarmningssted.

Håndsprit

Der findes spritdispensere i forhallen og i hallerne. Vi opfordre jer desuden til at medbringe egen håndsprit. Alle trænere får udleveret en flaske håndsprit.

Rengøring

Hallerne rengøres en gang om dagen. Kontaktpunkter aftørres ca. hver 2. time på kampdage.

Omklædning

Vi opfordrer til at alle passer på hinanden, det er muligt at klæde om i hallen såfremt man overholder de oplyste retningslinjer for antal personer i rummet. I forhold til bad, er det pt. som udgangspunkt, IKKE en mulighed. Såfremt man har særligt behov for bad efter kamp, er dette kun en mulighed efter aftale med dommerbord/ansvarlige i hallen.

Tilskuere

På grund af forsamlingsforbuddet opfodrer vi til, at man kommer så få som muligt, dvs. spillere, trænere og ledere samt evt. chauffører.

Da den kommunale retningslinje for hallen er 50 personer, er det derfor desværre ikke muligt at have tilskuere til kampene, udover chauffører og evt en der streamer samt de aktive i hallen.

Der kan opstå situationer hvor vi er nødsaget til at bede personer om at forlade hallen.

Vi anbefaler at de forældre, som er med holdene som chauffører livestreamer kampen til de øvrige forældre.

Alle seniorhold kan have én tilskuer med, som livestreamer.

Kampafvikling

Pausen i kampen holdes på banen, man kan forlade hallen ved toiletbesøg eller ved skader, men der skal sprittes hænder ved ind- og udgang.

Hilsepligten er suspenderet og dommeren afgør om der er tid til at hilse enten med fod eller albue.

Medbring selv overtrækstrøjer til brug ved trøjelighed.

Cafeteria

Hallerne i Nykøbing har et cafeteria som er åbent og vi beder alle om at overholde de anvisninger som forefindes der.

Ved smitte

Hvis en spiller eller træner konstateres smittet efter en kamp hos os, så kontakt vores formand Camilla Lynge på 22643165.