Ved kamp
Ved Kamp

Opdateret d.27/10-2020

FK Odsherred Håndbold vil gerne byde jer velkommen til afvikling af turneringskampe i Hallerne i Nykøbing, i sæsonen 2020/2021.

Omstændighederne omkring Covid-19 gør, at forholdene for afvikling af turneringskampe på lovlig og forsvarlig vis, ikke kan foregå, som vi plejer. Det er VIGTIGT for os, at myndighedernes anvisninger følges. Retningslinjerne ændrer sig løbende både fra sundhedsmyndighederne og regeringen, og vi ønsker at kunne afvikle hjemmekampe, på den mest sikre og betryggende måde. Både for hjemmehold, udehold, dommere etc. Derfor er følgende gældende:

Mundbind

Fra torsdag 29/10-2020 er mundbind obligatorisk overalt i Hallerne med undtagelse af:

  • Spillere, trænere & dommer. Mundbind skal bæres fra man ankommer til man starter opvarmning og igen fra man forlader banen til man er ude af Hallen.
  • Som tilskuer eller dommerbords ansvarlig når man sidder på sin plads i hallen


I alle andre tilfælde bæres der mundbind af alle besøgende i Hallen

Hvor mødes man

Alle hold samles uden for hallen, hvor træneren / trænerne tager imod spillerne og samlet går ind. Dette er for at forældre ved, at deres børn er i trygge hænder.

Indgang

”Hoveddøren” den store dør til hal 1 er indgangsdør for både spillere og ”tilskuere”.
Spillere og trænere forlader hallen, ved at gå over banen og ud igennem den lille dør, via spillergangen, mens de ”nye” hold kommer inden gennem hoveddøren. Tag hensyn, hold afstand og vent…

Omklædning

Vi opfordrer til, at alle passer på hinanden.
Det er muligt at benytte omklædningsrum til omklædning, hvis man overholder de oplyste retningslinjer for antal personer i rummet. Dog anbefaler vi, at man så vidt muligt møder op omklædt.

Bad

Det er ikke tilladt at benytte badefaciliteter i hallen.

Opvarmning

Hvis hal 2 i hallerne i Nykøbing er ledig, må der varmes op der, ellers tag udendørssko med og varm op udenfor ved svømmehallens areal. Gangen må ikke benyttes til opvarmning.

Ved afvikling af kampe

Hallerne rengøres en gang om dagen. Kontaktpunkter aftørres ca. hver 2. time på kampdage. Spillere/trænere bliver på banen/udskiftningsområdet under kamp/pause.


Der skal skiftes banehalvdel i pausen.

Når deltagerne fra de to hold og dommerne er på banen betragtes de som en samlet gruppe, som der er gjort rent til før og efter kamp. Derfor forlader man ikke banen i pausen mellem halvlegene, eller blander sig med tilskuerne.


Hilsepligten er suspenderet, bl.a. for at sikre at der er tid til afspritning og udluftning. Derudover har trænere og dommere ikke været i nærkontakt med spillerne, så det er også for at beskytte dem.


Medbring selv overtrækstrøjer til brug ved trøjelighed.


Alle (spillere, trænere og tilskuere) forlader hallen umiddelbart efter kampen.

Sprit

Alle spritter hænder af inden de går ind i hallen (hver gang!) – gælder alle (spillere, trænere, forældre mm). Der findes spritdispensere i forhallen og i hallerne. Vi opfordrer jer desuden til at medbringe egen håndsprit.

Dommerbord

Følg anvisningerne fra vores dommerbord og afviklingsansvarlige så kampen kan afvikles i god ro og orden og under hensyntagen til COVID-19.

Tilskuere

Vi kan desværre kun tillade et minimum af mennesker i hallen, hvilket betyder, at udehold må medbringe maksimalt 5 chauffører og hjemmehold 2 tilskuere per spiller. Tilskuere derudover er ikke tilladt.


Alle tilskuere skal registrere sig med navn og telefonnummer ved indgang til hallen, så du/I kan kontaktes ved eventuelt smitteudbrud.


Alle tilskuere skal sidde ned under hele kampen, holde minimum 1 meters afstand til hinanden og følge eventuelle anvisninger for tilladte siddepladser.


Vi forbeholder os retten til at bede folk forlade hallen.

Cafeteria

Hallerne i Nykøbing har et cafeteria som er åbent og vi beder alle om at overholde de anvisninger som forefindes der.

Ved smitte

Hvis en spiller, træner, dommer eller tilskuer konstateres smittet efter en kamp hos os, så kontakt vores formand Camilla Lynge på 22643165.


Vi håber, at vi på trods af Covid-19 kan få gennemført turneringskampene på en sikker og forsvarlig måde, og at de fremmødte, trods omstændighederne, får en god oplevelse hos os i FK Odsherred Håndbold.


Ved spørgsmål eller tvivl er I velkomne til at kontakte formand Camilla Lynge på 22643165


Med venlig hilsen
FK Odsherred Håndboldudvalg